Refshøjvej 79, Hejnsvig

Brøndboring Aabenraa

Aboring udfører autoriseret brøndboring i hele landet - også i Aabenraa. Her får du hjælp fra uafhængige og autoriserede specialister med 25 års erfaring i brøndboring. Vi hjælper dig gennem hele processen - ikke blot når hullet skal bores, men også med det indledende og afsluttende papirarbejde.

Brøndboring gennem 25 år.

Bag Aboring står Karsten Knudsen, der har solide 25 års erfaring med brøndboring. Karsten er uddannet og autoriseret brøndborer med A-bevis, som er din garanti for en kvalitetssikret løsning.  

Brøndboring Aabenraa

Hvorfor Aboring?

Karsten og hans team er kendt for den praktiske og grundige tilgang til opgaven, og du vil opleve ordentlighed og fornuft gennem hele processen. Aboring har udført brøndboring gennem mere end 25 år og kender undergrunden i hele Danmark. Så hvis du søger en professionel og troværdig brøndborer i Aabenraa, så tag fat i Karsten og Aboring. 

Vores erfaring

Vores store erfaring indenfor brøndboring er din garanti for et ordentligt og grundigt stykke arbejde.

Dit behov

Vores praktiske og jordnære tilgang til vores fag sikrer dig en sikker og holdbar løsning til en fornuftig pris.

Ærlighed

Vi tror på at ærlighed og ordentlighed skaber den bedste relation og et trygt samarbejde på langt sigt.

Ansvarlighed

Vi kender jorden under dit lokalsamfund og ved hvordan vi skal beskytte både naturen, grundvandet og fremtiden.

Brøndboring kræver autoriseret ekspertise

Brøndboring handler ikke om at bore et hul i jorden. Det handler om at kende undergrunden, dybden af de forskellige grundvandsbassiner, og de sedimentære lag, som boringen skal igennem, for at nå frem. 

Der findes forskellige krav til autorisationen, og hos Aboring har vi A-bevis, som er den højeste autorisation, som kræves når der skal laves langvarige boringer. 

Ny virksomhed – 25 års erfaring

Aboring er som virksomhed etableret i 2023. Vi har dog været med helt fremme i branchen i 25 år. 

Vores mål er at være den loyale og grundige samarbejdspartner, som kunderne vælger til brøndboring, fordi vi er troværdige, forstår kundernes behov og har respekt for økonomien i projektet.