Refshøjvej 79, Hejnsvig

Brøndboring til landbrug

Hos Aboring har vi mere end 25 års erfaring med at sikre vand til landbruget. Fra de indledende ansøgninger, over den driftssikre boring, til de afsluttende indberetninger til myndighederne.  Vi borer ikke dybere end nødvendigt, og du betaler ikke for mere, end du har behov for.

Aboring er brøndborere og leverer gerne en komplet løsning indenfor brøndboring.

Boringer i højt liggende grundvandsmagasiner

En boring til markvanding er ikke nødvendigvis det samme som en drikkevandsboring. Vi har stor erfaring med at lave boringer til højereliggende grundvandsmagasiner.

Det sparer dig for mange boremeter, og du kan på den måde spare penge på den samlede løsning.

Billede af et system efter en vandværksboring

Vi tilbyder

Med 25 års erfaring fra landbruget, ved vi hvad du har brug for: En driftsikker boring uden bøvl - hverken før, under eller efter. Med os ved boret, har du tryghed gennem hele processen.

Boring til markvanding

Vi laver den rigtige løsning til dit behov. Vi har erfaring med etablering af flere korte boringer, hvilken sikrer dig en besparelse gennem færre boremeter.

Billede af arbejde med en privat boring efter drikkevand

Drikkevandsboring til husdyr

Når du er selvforsynende med drikkevand til dine husdyr, er der rigtigt mange penge at spare. Lad os hjælpe dig med en helt rigtige løsning.

Et billede af en brøndsløjfning

Sløjfning af boring

Når din gamle vandboring ikke længere benyttes, skal den sløjfes jvr. gældende lov. Vi sikrer en korrekt sløjfning og at det administrative arbejde klares med kommunen.

Service på vandboringer i landbruget

Din boring skal bare virke. Hvis du oplever problemer, rykker vi ud med meget kort varsel for at sikre, at alt fungerer som det skal. 

Med vores mere end 25 års erfaring, også inden for landbrugsdrift, kan vi hurtigt vurdere, om et problem kan udbedres, eller om boringen skal sløjfes og en ny etableres.

Én ting er sikkert: Vi borer ikke huller i jorden for sjov. Derfor er vores første mål altid at hjælpe dig videre med den eksisterende boring, og spare dig for bøvl, udgifter og papirarbejde. 

Viser det sig alligevel, at den bedste løsning er en ny boring, så er vi naturligvis behjælpelig hele vejen gennem processen, også med indberetning til kommunen vedrørende sløjfning af den gamle brønd.

Skal din gamle boring sløjfes?

Hvis din eksisterende brøndboring ikke længere kan anvendes, klarer vi sløjfningen for dig. Vi ved hvordan de sedimentære lag i jorden genoprettes, så den naturlige vandcirkulation genoprettes, og der ikke opstår gener på din jord.

Du skal heller ikke bekymre dig om papirarbejdet. Det klarer vi.