Refshøjvej 79, Hejnsvig

Vores praktiske tilgang er din garanti for en ordentlig løsning

Hos Aboring har vi mere end 25 års erfaring med vandboringer. Vi har alle de nødvendige hygiejne- og borebeviser, og vi er samtidig medlem af brøndboreforening og del af garantiordningen. 

Det er med til at sikre dig en ordentlig løsning fra start til slut.

Det skal gøres ordentligt!

Hos Aboring går vi ind for at skabe ordentlige løsninger. Med “ordentlig” mener vi, at du skal have den løsning du har brug for, til en pris der matcher opgaven.

Du skal ikke betale for mere, end du har brug for. Du skal heller ikke nøjes, for at få en dyr løsning til at passe til dit budget. Din vandboring skal være korrekt udført af en autoriseret samarbejdspartner, den skal være driftsikker og budgetvenlig. 

Den samarbejdspartner vil vi gerne være for dig. 

A-teamet

Vi har veluddannet personale med borebevis B og ledere med borebevis A. 

Billede af Karsten som er ejer af Aboring, står foran en lastbil fra Aboring ved en boring

Karsten Knudsen, ejer

Karsten har et A borebevis.
Karsten har 25 års erfaring med dybe vandboringer - hele vejen som selvstændig og uafhængig specialist. Karsten har i en kort årrække fungeret som fagspecialist for at udvikle en større organisation, men er nu tilbage med Aboring - sammen med sit faste team, for at være din autoriserede samarbejdspartner.

Troels Donslund, Brøndborer

Troels har et A borebevis.
Troels har været med hele vejen siden 1998, som fast brøndborer for Karsten. Sideløbende med jobbet driver Troels sit eget hobbylandbrug, så landmænd, der har brug for en ny vandboring, behøver ikke sige meget, før Troels har en håndgribelig plan for den bedste løsning.

Kaj Jensen, Administration

Kaj er teamets administrative rygrad, og det har han været i mere end 5 år. Med en baggrund i hhv. bank- og forsikringsbranchen, har han ikke blot næse for den økonomisk bæredygtige plan, men også overblik over risikofaktorer og korrekt håndtering af disse. Kajs evne for den korrekte administrative arbejdsgang er din sikkerhed og garanti.