Refshøjvej 79, Hejnsvig

Brøndboring Haderslev

Her får du hjælp fra uafhængige og autoriserede specialister med 25 års erfaring i brøndboring. Vi kender undergrunden i dit lokalområde omkring Haderslev, og ved hvordan vi laver en driftsikker brøndboring. Vi hjælper dig gennem hele processen - ikke blot når hullet skal bores, men også med det indledende og afsluttende papirarbejde.

Brøndboring gennem 25 år

Bag Aboring står Karsten Knudsen, der har solide 25 års erfaring med brøndboring i hele landet – også i og omkring Haderslev. Karsten er uddannet og autoriseret brøndborer med A-bevis, som er din garanti for en kvalitetssikret løsning. Karsten er kendt for sin praktiske og grundige tilgang til opgaven, og du vil opleve ordentlighed og fornuft gennem hele processen.  

Brøndboring Haderslev

Hvorfor Aboring?

Jorden omkring Haderslev er præget af istiden, og de geologiske lag har betydning for hvor langt ned vi skal bore, for at lave en driftsikker boring. Lagene er ligeledes afgørende for, hvordan vi skal lukke hullet igen, når en boring ikke længere er i brug. Søger du en autoriseret brøndborer med kendskab til dit lokalområde, så vælg Aboring. 

Vores erfaring

Vores store erfaring indenfor brøndboring er din garanti for et ordentligt og grundigt stykke arbejde.

Dit behov

Vores praktiske og jordnære tilgang til vores fag sikrer dig en sikker og holdbar løsning til en fornuftig pris.

Ærlighed

Vi tror på at ærlighed og ordentlighed skaber den bedste relation og et trygt samarbejde på langt sigt.

Ansvarlighed

Vi kender jorden under dit lokalsamfund og ved hvordan vi skal beskytte både naturen, grundvandet og fremtiden.

Brøndboring kræver autoriseret ekspertise

Brøndboring handler ikke om at bore et hul i jorden. Det handler om at kende undergrunden, dybden af de forskellige grundvandsbassiner, og de sedimentære lag, som boringen skal igennem, for at nå frem. 

Der findes forskellige krav til autorisationen, og hos Aboring har vi A-bevis, som er den højeste autorisation, som kræves når der skal laves langvarige boringer. 

Ny virksomhed – 25 års erfaring

Aboring er som virksomhed etableret i 2023. Vi har dog været med helt fremme i branchen i 25 år. 

Vores mål er at være den loyale og grundige samarbejdspartner, som kunderne vælger til brøndboring, fordi vi er troværdige, forstår kundernes behov og har respekt for økonomien i projektet. 

brøndboring Haderslev