Refshøjvej 79, Hejnsvig

Brøndboring til markvanding

Dine marker skal have vand. Det sørger vi for. Vi vil være din sikre samarbejdspartner på vandforsyningen, så du kan koncentrere dig om det vigtigste: Driften. 

Derfor kan vi også hjælpe dig med det praktiske arbejde omkring ansøgninger og indberetninger – og vi er der, når du har brug for os. 

Billede af en markvandingsmaskine som for vand fra en landbrugsboring

Mulighed for besparelser

Hos Aboring har vi stået for ca. 35% af brøndboringer til landbruget, og vi har stor erfaring med at spare dig for boremeter, uden at gå på kompromis med den sikre vandforsyning. 

Hvis din eksisterende boring ikke længere skal anvendes, hjælper vi dig også gennem processen med sløjfning af boringen. Vi genopretter hullet i jorden grundigt, så den naturlige cirkulation i undergrunden beskyttes, og du undgår tørre eller mudrede huller på din mark.

Tag kontakt til os med det samme, hvis vi skal hjælpe dig med sløjfning af en gammel – eller etablering af en ny – brøndboring til markvanding. 

Er det ved at være tid til en ny boring til markvanding?

Grundvandsmagasiner kan løbe tør, med det resultat, at din boring ikke længere forsyner dig med vand. For at sikre, at du ikke løber tør i kritiske perioder, skal du være opmærksom på forsyningssikkerheden. Er der tryk på vandet? Er der udfald? Giv os evt. et kald, så kommer vi forbi og tjekker. Vi lover dig, at vi ikke borer huller uden at der er en god grund til det.